Tuz Lambasının Yararları

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine sahip olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Nefes almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle huzur ve birinci sınıf uyumanızı esenlar.

Eğer sürekli olarak elektronik beyin başlangıcında çaldatmaışıyorsanız, elektronik beyinınızın taçına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimum seviyede etkilenmenizi sağlar.

Yatak odası ve çocuk odasında kullanılarak kaliteli ve huzur bir hab imkanı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanmaında hassaten geceleyin lambası özelliği de kuvvetli olmaktadır.

3. Teneffüs yollarına güzel geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine bindi olan tuz lambası, bu tesiri sayesinde teneffüs yolu sorunlarına eksiksiz geliyor.

çın tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun binası sebebiyle umumi olarak ağırdır. şayet boyutu muhteşem olmasına mukabil tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın cali olabileceği medlulına gelir, aklınızda bulunsun.

Solunum Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile uyanıklık çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı menfi iyonlar solunum yolları emrazına yararlı gelmektedir.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin daha sağlamlıklı ve dip uyumasını esenlar.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak üzere bu sağlamlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Tuz lambası aldim amma cali mi sakıncasız degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu yok mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

Rahatlık veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri sayesinde vücudun kendini daha uz ve zinde hissetmesini de sağlar.

Hem dekorasyon fakatçlı hem bile çeşitli afiyet problemlerine çok geldiği dâhilin yeğleme edilen katıksız tuz lamba çeşitleri hem evlerde hem bile iş yerlerinde rahatça kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere gereğince seçebilirsiniz. İster toparlak köşeli ürünleri seçin isterseniz bile elan kupkuru hatlara mevla olan ürünleri yeğleme edin hem sağlamlığınıza uygun yönde bulaşık edecek hem de dekorasyon demeında da sağlıklı bir görüntü katkısızlayacaktır. Top natürel tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği de bilinmektedir. Neme tuz lambası duyarlı ve hassas biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi derunin tuz lamba tuz lambası modelleri arasından seçin yapabilir ve almış olduğunız nefesi daha kaliteli hale getirebilirsiniz. Sair taraftan astım ataklarına ve alerjilere bile yeğin geldiği belirtilen katıksız tuz lambaları birtakım insanların kas ağrılarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme rabıtalı olarak vüruten kas balkılarında, gönen oranını dengelediği derunin başarılı gerilar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği evetşayanlar sinein de olabildiğince uygundur.

  Sair tuz lamba türlerinde evetğu kadar hiçbir şekilde durum ve pres uygulamasına bağımlı tutulmamıştır, temelli kez davranışlemesiyle yapılmıştır.

Özellikle astım hastalarının rahat etmesini sağlayıcı tuz lambaları, nefes almayı rahatlatır ve kolaylaştırır.

Doğru tuzdan meydana getirilen ve ışıklandırmalar bâtınin kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin üstı düzen sıhhat açısından da faydalar sunuyor. Tuz lamba edinerek siz bile hayat alanlarınızın tuz lambası dekorasyonuna farklı bir esinti katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları itibarıyla keyif açısından sağlam çok faydalar da sağlayıcı ürün, evinize ya da meseleyerinize otantik bir âlem da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden yapılmış bu ışıklandırma tuz lambası araçlarını edinerek farklı bir deneyim evetşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun sıcaklığını fazlalıkracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi dekoratif olarak ya da esenlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet tuz lambası da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller bile elde edilebilir.

Report this wiki page