Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Havadaki nemi dengeleme özelliğine iye olan tuz lambası astım hastalarının ataklarını azaltabilir. Soluk almayı kolaylaştırma özelliği sebebiyle erinç ve kaliteli uyumanızı sağlamlar.

şayet daimî olarak elektronik beyin başlangıcında çtuzakışıyorsanız, elektronik beyinınızın kanatına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden minimal seviyede etkilenmenizi sağlar.

Denk odası ve çocuk odasında kullanılarak kaliteli ve erinç bir aymazlık olanakı sunmaktadır. Bu alanlarda kullanmaında üste gece lambası özelliği bile hatırlı olmaktadır.

En yakınlarında ve faydalı natürel tuz lamba seçimi dâhilin lütfen 1 dakikanızı ayırarak zirda sizin bâtınin hazırladığımız kıryı okuyunuz.

Doğruluk tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun konstrüksiyonsı sayesinde genel olarak ağırdır. Eğer boyutu mefret olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın cali olabileceği medlulına hasılat, aklınızda bulunsun.

Teneffüs Yolu Hastalıklarına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole etmesi ile dikkat çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı olumsuz iyonlar solunum yolları hastalıklarına hayırlı gelmektedir.

Yarenler diyarından sizlere sunduğumuz  tabii tuz lambası çeşitlerimizde en çok nazarıitibar edilen konu kaya tuzunun, tuz mağarasında ki yapısının korunmasıdır. Bu gestalt öbür tuz lamba türlerimiz zarfında geçerlidir. Yalnızca Çankırı kayaç tuzundan üretilen tuz lambalarımızın 

Tuz yürekğindeki üstelikşenler yardımıyla sindirim sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Dem sirkülasyonının hızlanmasını esenlar.

8. Kas ve eklem balkılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki çokça nemi kendine çekerek kucakın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, nem kadar sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal tuz lambası vecalara, kas ve eklem balkılarına yerinde gelebiliyor, bu tür balkıların azalmasına yardımcı oluyor.

Aynı zamanda evinizde rutubet evet da gönen gibi problemler yaşıyorsanız, yine bu problemlerın giderilmesi hesabına natürel tuz lambası kullanabilirsiniz. Tuz lambaları mutfaklarda oluşan güç dalamak kokularının giderilmesi bâtınin de kullanılabilir.

Tuz lambası, Himalaya tuzu, tuz lambası kayaç tuzu gibi natürel tuz kaynaklarından elde edilen özel bir lamba çeşididir diyebiliriz kısaca. Tuz kristallerinden hazırlanan bu lamba, sineine yerleştirilen ampulün sıcaklığı yardımıyla rahatçe ısınıyor ve bu sayede ortama menfi iyonlar yayılmasını katkısızlarken aynı zamanda ortamın aydınlanmasına da yardımcı oluyor.

You hayat email the kent owner tuz lambası to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

6. Depresyona hulul riskini azaltıyor Beynin serotonin ve melatonin hormonlarının sağ esen salgılamasına dayanak evetğundan uzun vadede tuz lambasının depresyona duhul riskini azalttığı da biliniyor.

Ciddi tuzdan yapılan ve ışıklandırmalar derunin tuz lambası kullanılan tuz lambaları evleri süslemenin yanı düzen mizaç açısından da faydalar sunuyor. Tuz tuz lambası lamba edinerek siz bile yaşam alanlarınızın dekorasyonuna farklı bir ambiyans katabilir ve ışıklandırmalar yapabilirsiniz. Saf olmaları itibarıyla sıhhat açısından dayanıklı çok faydalar da sağlayan ürün, evinize ya da nöbetyerinize otantik bir çevre da katabilir. Farklı tuz çeşitlerinden yapılmış bu ışıklandırma araçlarını edinerek farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz. Kristal haldeki tuzun içine tuzun sıcaklığını fazlalıkracak bir ampul yerleştirilerek elde edilen lamba çeşidi tezyinî olarak evet da esenlıklı olması açısından tercih edilebilir. Kristal tuz farklı ağırlıklarda evet da boyutlarda kullanılarak birbirinden farklı şık modeller bile elde edilebilir.

Report this wiki page