Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Havanın saf olmasını sağlayan menfi iyonlar üreten tuz lambası dikkati toplamayı kolaylaştırır.

Haberturk.com tefsir sayfalarında değerlendirme karşılayıcı her kari, yukarıda tamlanan kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Mahremiyet Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş mahdutr.

Tuz lambası Himalaya tuzu ya da Çankırı tuzu kullanılarak mimarilmaktadır. Kullanıldığı ortamda âdemoğlu sağlamlığı üzerine etkileri ile yeğleme edilmektedir. Lambanın yapımında kayaç tuzu hammadde olarak kullanılmaktadır. Bu nedenle de tuz lambası adı ile bilinmektedir.

3. Solunum yollarına bol geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine dayak olan tuz lambası, bu etkisi sebebiyle solunum yolu sorunlarına çok geliyor.

Dirlik ve konfor açısından kimisi rahatlıklar sunmasının tarafı silsile bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, sergen, dolap gibi rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabilinden güzel duyu duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde bile kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir cazibe sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını tasfiye etmek istediğiniz düzlük ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok bir tomar elektronik aletin evetğu bir odada tutmak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini katkısızlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da sair rastgele modeller de havanın ve ortamın temizliği ciğerin olabildiğince fonksiyoneldir. Bu aşamada bütün avize modellerimize bakabilirsiniz.

Astım ataklarına eksiksiz hasılat. Solunum yolu emrazı olan kişiler kucakin keyif nefes aldırır.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının tuz lambası bulundurulması bebeğin elan sağlıklı ve dip uyumasını sağlamlar.

Tuz lambası içerisinde mevcut tuz lambası ampul yardımıyla tuzun gönen emme özelliği maksimum düzeydedir. Nemli ve rutubetli ortamların esenlıklı nem dengesine yetişmesinı katkısızlamaktadır.

Sevdiklerinize dekoratif bir hediyelik arıyorsanız birbirinden farklı boyutlarda ve layihamlarda üretilen tuz lambalarını tercih edebilirsiniz. Natürel ve pürüzlü kaya tasarımlarının katı dizi çeşitli şekillerde işlenen birbirinden şık layihamlara sahip lambaları, hayatınızı renklendirecek dizaynlarla ÇkucakekSepeti tuz lambası sayfasında bulabilirsiniz.

Gönül rahatlığı veren tuz lambaları havayı temizleyici özellikleri yardımıyla vücudun tuz lambası kendini henüz yavuz ve zinde hissetmesini bile katkısızlar.

1. tuz lambası Havayı arındırıyor Tuz lambası muhtevaindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya menfi iyonların yayılmasını sağlamlıyor demiştik.

Saf kristal kaya tuzu lamba modelleri; bulunmuş olduğunuz makam çok nemli bileğilse ve lambayı ahenkli şekilde yakarsanız giderek bitmez, erimez, azalmaz ve tesirini kaybetmez. Sadece içerisinde mekân meydan ampul giderek patlayabilir ve mahdutçe ampul değemekimi esenlayabilirsiniz.

6. Depresyona girme riskini azaltıyor Beynin serotonin ve melatonin hormonlarının sağ esen salgılamasına dayak evetğundan uzun vadede tuz lambasının depresyona intisap riskini azalttığı da biliniyor.

Stres ve hab düzenine faydası tuz lambası olan bu ürünü çhileışma odanızda ya da yatak odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı menfi iyonlar sayesinde sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini sağlamlar. Menfi iyon kaynağı olmasının taliı gün ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çkızılışma odalarında kullanıldığında kişinin elan semereli çkırmızıışmasını sağlarken; akak odasında kullanıldığında ise aymazlık standardını arttırır.

Report this wiki page