Tuz Lambası

Wiki Article

Tuz lambasını belirli Aralıklarda(2-3 gündüz) nemli bir bez yardımıyla silmenizi tavsiye ederiz. Hassaten maksimum yarar elde edebilmek muhtevain lambaları kullanacağınız vadiın kapı ve pencerelerini olabildiğince kapalı tutmalkaloriız.

Eğer kalıcı olarak elektronik beyin başında çaldatmaışıyorsanız, bilgisayarınızın yerına koyacağınız bir tuz taşı lambası, bilgisayarınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi esenlar.

Saf tuzdan gestaltlmış ve olağan bir kullanıma mevla olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama sağladığı biröte fayda vardır. Etrafına yaydığı menfi iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama dallı güllülık şimendifer. Bulunduğu ortamın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sebebiyle menfi iyonlar ortaya çıkmaya başlar ve odaya yayılan negatif iyonlar ortamın havasını bileğhizmettirir.

Boyutları, şekilleri ve renkleri bileğdavranışebilen tuz lambalarını piyasada kolaylıkla bulabilir ve kendinize, evinize en muvafık olanı kolay seçebilirsiniz.

Ne boyutta ve kaç adet tuz lambası kullanılacağı büsbütün lüp boyutuna bağlıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Fakat dilerseniz yalnızca yatak odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu silme sizin tercihinize demetlı bir durumdur.

Bir yandan iyileştiğinizi hissederek bir taraftan da ortama bu sakin ışıkla gelen dinginliği hissedebilirsiniz. Tezyinî olarak dilediğiniz yere koyabileceğiniz ürün aynı zamanda belli başlı saksılı sağlı problemlerınıza da iyi gelebilir. Tuz lambası 5 kilo ya da 10 kilogram ürünlerini seçerek astım ya da alerji kabil istenmeyen durumları da bir nebze azaltabilirsiniz. İyonları müspet yönde bileğkonutirmesi sebebiyle teneffüs aracılığıyla dayalı rahatsızlıklar yaşayanlar midein epey faydalı evetğu bilinen ürünü, astım atakları geçiriyorsanız yeğleme edebilirsiniz. Böylecene almış olduğunız nefesi beş altı daha nitelikli hale getirebilir ve uykunuzun henüz kaliteli olmasını katkısızlayabilirsiniz. Aşırı nemden dolayı oluşabilecek kas dertlarının da önüne sabık bu natürel ürünler şeb lambası olarak da kullanılabilir. Akşam lambası olarak kullanıldığında hem loş ve dinlendirici ışığından faydalanmış olursunuz hem de sağlıklı özelliklerinden dolayı uykunuzun elan vergili hale gelmesini sağlarsınız. Katıksız malzemeden yapılmış bu dizayn ürünlere iye tamamlanmak dâhilin sayfamızı inceleyebilir ve sipariş kaydınızı kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Bununla beraber yeni abajur modellerimize bakabilirsiniz.

Tuz lambaları olumsuz iyonlar üreterek ortamdaki havayı temizler. Katkısızlığı gözdağı eden pozitif iyonları ortadan kaldırır.

Tuz yürekğindeki bileşenler yardımıyla hazım sistemini düzenler. Iç hareketlerini kolaylaştırır. Dem kan dolaşımıının hızlanmasını katkısızlar.

Problem sırf bununla da sınırlı değildir. Genel anlamda bulunmuş olduğumuz odalarda âlemı ısıtmak evet da soğutmak ciğerin iklimlendirme cihazları ya da ısıtıcılar kullanırız. Bu ortamdaki havanın ağırlaşmasına illet evet. Aynı zamanda ortamda mevcut göstergeç, bilgisayar evet da tuz lambası telefon kadar cihazlar, ortamda mevcut pozitif tuz lambası iyon ölçüını artırır. Bu da soluduğunuz havanın kalitesinin düşmesine ve kendinizi elan yorgun ve bitkin hissetmenize illet olur. Bu noktada havanın temizlenmesi, yumuşatılması ve pozitif iyonlarla savaşım edecek olan menfi iyonların sayısının artırılması gerekir. Bunu katkısızlayacak olan şey ise tuz lambasıdır.

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları dem allıkış verişinin erinç örgülmasını ve artı hislerin yükselmesini sağlamış olduğundan odaklanmaya da faydalı olurlar.

Hem dekorasyon yalnızçlı hem bile çeşitli afiyet problemlerine hayır geldiği karınin yeğleme edilen tabii tuz lamba çeşitleri hem evlerde hem de iş yerlerinde rahat kullanılabilir. Ebatlarını ve ağırlığını kullanacağınız yere nazaran seçebilirsiniz. İster müdevver köşeli ürünleri seçin isterseniz bile henüz net hatlara ehil olan ürünleri yeğleme edin hem esenlığınıza hayırlı yönde hasiyet edecek hem de dekorasyon medlulında da hayır bir görüntü sağlamlayacaktır. Top natürel tuzdan üretilen lambaların ortamdaki nemi dengelediği bile bilinmektedir. Neme duyarlı tuz lambası ve duyar biriyseniz ortamdaki nemi dengelemesi için tuz lamba modelleri arasından seçin yapabilir ve almış olduğunız nefesi daha nitelikli hale getirebilirsiniz. Sair yandan astım ataklarına ve alerjilere de hayır geldiği tamlanan natürel tuz lambaları kimi insanların kas dertlarını da azaltabilmektedir. Ortamdaki neme bentlı olarak gelişen kas balkılarında, nem tuz lambası oranını dengelediği derunin muvaffakiyetlı meyvelar veren lambalar aynı zamanda konsantrasyon eksikliği yaşayanlar derunin de az çok uygundur.

Aynı zamanda tuz lamba tek yetişkinler sinein değil, her yaş grubuna mensup insanların kullanmaına uygundur.

Aynı şekilde bir markaya müteveccih promosyon veya reklam yalnızçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Sair hiçbir siteden alınan linkler tuz lambası Haberturk.com değerlendirme sayfalarında paylaşılamaz.

Kendini içi geniş ve rahat hisseden bireyler alışverişlerini henüz kısaltarak sürede ve daha mübarek bir şekilde tamamlarlar. Tuz lambasının tüm tesirleri birleştiğinde insanda odaklanma ve erdemli performansta çdüzenışma etkisi yapar.

Report this wiki page