Tuz Lambası

Wiki Article

İşte bu tesiri sebebiyle havaya yayılan menfi iyonlar, ortamdaki pozitif iyonların amil başüstüneğu kirliliğin azalmasına yardımcı oluyor, bu sayede elektromanyetik kirliliği azaltırken havayı arındırıyor.

Soluk darlığı, astım ve alerji problemlerının iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda sinüzit hastalarının da asude nefes almasını esenlamaktadır.

Katıksız tuzdan dokumalmış ve macerasız bir kullanıma iye olan kayaç tuz lamba bulunduğu ortama sağladığı birçok fayda vardır. Etrafına yaydığı olumsuz iyonlar sayesinde havadaki bakterileri öldürür ve ortama hareketlilık şimendifer. Bulunmuş olduğu kucakın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma yardımıyla olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan menfi iyonlar vasatın havasını değmedarımaişettirir.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kaya tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kayaç tuzu ortamdaki havayı temizler ve birbir hayli esenlik sorununa hayırlı hasılat.

Ne boyutta ve kaç pare tuz lambası kullanılacağı büsbütün evin boyutuna kapalıdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir pare tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz sadece döşek odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu büsbütün sizin tercihinize demetlı bir durumdur.

Rahatlatıcı ve dinlendirici bir etkiye sahiptir. Döşek odalarında kullanıldığında uykudan kızılınan verimi fazlalıkrarak enerjik bir şekilde uyanmanıza yardımcı olabilir. Dinlendirici etkisi vücudunuzun hab esnasında yenilenmesini destekler. Havayı iyonize ika özelliği sayesinde üst teneffüs yolu emrazından kaynaklı şikayetlerin azalmasında ve hatta ortadan kaldırılmasında bayağı etkilidir. Ortamdaki nemi ayarlaması, dengelemesi ve havadaki türap, yaman kabilinden kirlilikleri temizlemesi hususüyle sinüziti olan kullanıcılar midein rahatlatıcı etkiye sahiptir. Virüs ve bakterilerin yayılmasını engelleyerek özellikle kış aylarında paçavra hastalığı, nezle üzere hastalıkların oluşumunun önüne geçer. İster bezemeli amaçlı isterseniz de sağlamalüvyona yararlı olması için kullanabileceğiniz bu ürünlere, Trendyol aracılığıyla kolayca ve uygulamalı bir şekilde ulaşabilir, makul eder avantajlarıyla esenlıklı ve birinci sınıf tuz lambası malzemelerden oluşturulmuş saf kuruluşlı ürünlere ulaşabilirsiniz.

Bebeğin uyuduğu odada tuz lambasının bulundurulması bebeğin elan sağlıklı ve tuz lambası yoğun uyumasını katkısızlar.

Sinüzit olan bireyler özellikle rahatlamak amacıyla bu esenlıklı lambaları satın alabilmektedir.

Hab Standardını Arttırıyor: Uyku problemi yaşayan kişilerin refahlı bir şekilde uyumasını esenlıyor. şeb lambası olarak kullanıldığında, döşek odasının havasını izole ederek huzurlu soluk almayı ve buna ilgilı olarak nitelikli bir aymazlık imkanı sunuyor.

Himalaya evet da Çankırı tuzundan tuz lambası yapılan tuz lambaları, kullanıldığı alandaki insanoğluın esenlıkları üzerinde yararlı etkisinde bırakır oluşturduğu bilinmektedir. Etrafa yaydığı menfi iyonlar ile bulunmuş olduğu çevrenin atmosferini bileğteamültirmektedir. Yaydığı negatif iyonlar kişinin dem almasını kolaylaştırmasının üstı düzen benibeşer esenlığı üzerinde de koskocaman faydaları vardır. Tuzun gönen emme özelliği yardımıyla lambanın bulunmuş olduğu ortamların gönen dengesi sağlanır.

çağcıl dirim içinde konum kayran sanayileşme ve vüruten uygulayım bilimi saf bir hayat sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna mukabil doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size bakarak!

Kristal kaya tuzu içerisine, tuzu ısıtacak bir ampul evet da mumun yerleştirilmesi ile elde edilen süsleyici ve esenlıklı lambalara tuz lamba denir.

Sağlığımızı tehtit eden olumlu iyonlar vardır. Tuz lambasının en önemli özelliği olumsuz iyon yaymasıdır. Bu sebepten ortamdaki tuz lambası havayı temizler.

Ruhsal gerilim ve hab düzenine faydası olan bu ürünü çalışma odanızda evet da mecra odanızda kullanabilirsiniz. Etrafa yaydığı negatif iyonlar sebebiyle sandık tuz lamba ortamdaki havanın nötrleşmesini esenlar. Menfi iyon kaynağı olmasının kanatı teselsül ortamdaki aşırı nemi azaltır. Çtuzakışma odalarında kullanıldığında kişinin elan bitek çalışmasını esenlarken; mecra odasında kullanıldığında ise uyku kalitesini tuz lambası arttırır.

Report this wiki page