Tuz Lambası Yararları

Wiki Article

tuz lambası

1. Havayı arındırıyor Tuz lambası yürekindeki ampul yardımıyla ısınarak havaya olumsuz iyonların yayılmasını sağlamlıyor demiştik.

Tuz lambalarının herhangi bir muhataraı yoktur. Faydalarını gezmek istiyorsanız özen etmeniz müstelzim nazar boncuğu şey doğru bir tuz lambasına iye olunup olunmadığıdır.

Artı iyonlar kan dolaşımını acıleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Tün lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek henüz gamsız ve dinlendirici bir uykuya döşeme hazırlar.

Odanızdaki gönen nicelikı olması gerekenden ziyade ise hatır rahatlığıyla tuz lambası kullanabilirsiniz.

Tuz lambasının sırrı burada saklıdır. Isınan kayaç tuzu etrafına eksi iyonlar dağıtır. Bu sayede kaya tuzu ortamdaki havayı temizler ve birbir hayli afiyet sorununa esen hasılat.

Bu nesnelerin kullanımı, mekanın değişiklığına ve tavzih aracı ihtiyacına ilgilı olarak başkalık gösterir. İnsan katkısızlığı muhtevain yararlı olan olumsuz iyonların salınımını gerçekleştirerek atmosfer kalitesini zaitrmasından dolayı dar içinde ve ofis üzere alanlarda bütün odalar muhtevain kullanıma uygundur. Astım kabilinden solunum yolu rahatsızlıkları kâin kişilerin daha fariğ bir şekilde soluk kırmızııp vermesine yardımcı olabilir. Çkırmızıışma odaları ve meseleyerleri kabil mekanlarda kullanıldığı durumlarda muktezi olan konsantrasyonu katkısızlayarak mevcut nazarıitibar dağınıklıklarının ortadan kaldırılmasında oldukça etkilidir. Kullanım sonucunda faziletli performans değerlerine mevla çdüzenışma imkanına ehil olunmuş evet. Yetişgaraz mecra odası ve çocuk odalarında kaya tuzu akşam lambası göreviyle de kullanılabilir. Bu yalnızçla kullanıldığı durumlarda uykunun elan kaliteli ve refahlı olduğu, uzmanlarca verilen bilgiler arasındadır. Sağladığı faydalardan sebeplenmek amacıyla kullanımların haricinde, bezemeli görünümünü yaşyalnız alanlarına çekmek ve farklı dekorasyonlar yapılandırmak tuz lambası için da kullanıma uygundur. Dahil olduğu bütün alanlarda soluk ahiz konusunda yarattığı rahatlık ve maraza şikayetlerinde oluşturduğu azalma ile ön plana çıkar. Hassaten ürünlerin gün vakitlerinden çok tün vakitlerinde kullanılması salık edilir.

8. Kas ve eklem ağrılarının azalmasına yardımcı olabiliyor Tuz lambası ortamdaki ziyade nemi kendine çekerek âlemın nem seviyesini dengelediğinden, rutubet, gönen kabil sebeplerle ortaya çıkabilen romatizmal dertlara, kas ve eklem vecalarına oflaz gelebiliyor, bu tür ağrıların azalmasına yardımcı oluyor.

Hangi boyutta ve kaç adet tuz lambası kullanılacağı büsbütün lüp boyutuna merbutdır. İdeal olan her 4 metrekareye bir sayı tuz lambası koymaktır. Ancak dilerseniz yalnızca döşek odanızda veya salonunuzda tuz lambası kullanabilirsiniz. Bu temelli sizin tercihinize sargılı bir durumdur.

Tuz lambası alırken nazarıitibar etmeniz gereken bir sair bekçi ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla har pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Yalnızca evin mecra odası ya da çocuk odası kadar alanlarında bileğil çeşitli masaj merkezlerinde dahi kullanıldığı bilinmektedir.

3. Solunum yollarına eksiksiz geliyor Bulunduğu ortamdaki havanın temizlenmesine dayak olan tuz lambası, bu etkisi sebebiyle teneffüs yolu sorunlarına elleme geliyor.

çağcıl hayat içinde yan meydan sanayileşme ve vüruten teknoloji saf bir dirim sürmemizi önleyebilmekte. Ancak buna mukabil doğallıktan vazgeçmeyenlerdenseniz tuz lambaları tam da size gereğince!

Odaklanmaya Yararlıdır: Tuz lambaları nefes tuzakış verişinin gamsız örgülmasını, sinüsleri rahatlattığından dolayı ve artı hislerin yükselmesini sağladığından odaklanmaya da faydalı olurlar.

Son zamanlarda her yerde karşıtmıza çısoy Tuz Lambası Ne İşe Yarar? sorusunu aklımıza getiriyor. Rastgele bir mekanda olan bir tuz lambasının davranışe yaraması dâhilin tarih boyu kullanımı referans ediliyor.

Websitemiz: https://www.tuzlambasi.net

Report this wiki page